Українців в ОАЕ запрошують вболівати за співгромадян на змаганнях UAE SWAT Challenge 2019

Українців в ОАЕ запрошують вболівати за співгромадян на змаганнях UAE SWAT Challenge 2019

Фото, відео
Укрінформ
Посольство України в ОАЕ запрошує місцевих українців 14 лютого підтримати українську команду на міжнародних змаганнях спеціальних підрозділів поліції UAE SWAT Challenge 2019.

Про це повідомляється на сторінці диппредставництва у Facebook.

«Дорогі українці! У контексті міжнародних змагань спеціальних підрозділів поліції UAE SWAT Challenge 2019 повідомляємо, що відбулося жеребкування, за результатами якого команда України виступатиме 7-ою (14 лютого). Змагання починаються о 8.00. Вхід безкоштовний, тільки треба сказати, що Ви є вболівальниками української команди», - йдеться у повідомленні. «Запрошуємо всіх охочих прийти 14 лютого 2019 року на видовищні змагання UAE SWAT Challenge 2019 та підтримати нашу команду!»,- закликали дипломати.

В іншому пості Посольства зазначається, що UAE SWAT Challenge 2019 проходить з 10 по 14 лютого у Дубаї під патронатом заступника прем’єр-міністра ОАЕ, міністра внутрішніх справ ОАЕ Шейха Сейфа Бін Заїда Аль-Нагаяна. Програмою заходу передбачено п’ятиетапні конкурсні іспити. Свої навички та вміння демонструватимуть 60 команд, що представлять силові відомства 50 країн, у тому числі України. За вітчизняну команду виступають співробітники «Корпусу оперативно-раптової дії» (КОРД) Національної поліції України.

У перший день змагань учасники кожної з команд виборюватимуть першість в тактичній злагодженості своїх дій. Другий день передбачає перевірку навичок спецпідрозділів у проведенні штурмових операцій. Третій день має продемонструвати вміння команд визволяти заручника. Четвертий – операція у висотному будинкові. П’ятий (завершальний) – подолання полоси перешкод.

Кожного дня змагання починатимуться о 08:00 годині ранку та триватиму до 16:00 по обіді. Найвидовищним обіцяє стати останній день змагань.

Випробування проходитимуть на базі гоночного треку Desert Warrior Challenge, що знаходиться неподалік шляхопроводу Emirates Road та району The Villa.

Детальну інформацію про місце проведення змагань, а також умови допуску глядачів можна дізнатись на офіційній сторінці UAE SWAT Challenge 2019. 

Фото: сторінка Посольства України у Facebook, The National

Відео: Dubai

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-