Українська громада в Лівані отримала підручники для вивчення української мови

Українська громада в Лівані отримала підручники для вивчення української мови

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Лівані днями презентували підручник української мови для іноземців.

Після презентації книги передали викладачам та українській громаді в цій країні, повідомляється на  сторінці диппредставництва у Facebook.

«У Посольстві України в Лівані пройшов методичний семінар з викладання української мови, на якому відбулася презентація підручника "Українська мова для іноземців. Крок ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у рамках семінару викладачі української мови з Лівану поспілкувалися в скайп-режимі з автором цього підручника О.Палінською. Під час заходу були детально обговорені особливості використання підручника, додаткові засоби вивчення української мови з використанням сайту "КРОК до України", специфіка викладання мови для дорослих та дітей тощо.

«По завершенню дискусії викладачам української мови І.Тимофєєвій, С.Корнієнко, В.Марковій, а також Ukrainian Community in Lebanon в особі І.Висоти були урочисто передані підручники української мови. Тепер українська мова твердо і впевнено КРОКуватиме на ліванській землі!», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, Громада Українців Лівану назвала зазначену подію «першим кроком у розвитку одного з найважливіших напрямків діяльності Громади українців Лівану (ГУЛ) - освітнього напрямку».

До конференції приєдналися вельмишановний Посол України І.Осташ, його дружина - письменниця, професор М.Гримич, а також президент ГУЛу І.Висота. Після обговорення «викладачам були безкоштовно передані комплекти цих підручників, що були придбані Громадою українців Лівану».

У громаді висловили сподіванння, що «ця подія буде сприяти поширенню української мови, стане основою розвитку культурних осередків нашої організації по всьому Лівану».

Надалі планується придбання книжок, які розраховані на викладання дітям шкільного віку. «Сподіваємось, що такий крок наблизить нас до нашої мети про створення на території Лівану першої української школи», - зазначили у громаді.

Фото: Посольство України в Лівані, Громада Українців Лівану у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-