У Києві пройде форум УГКЦ, присвячений пам'яті Любомира Гузара

У Києві пройде форум УГКЦ, присвячений пам'яті Любомира Гузара

Укрінформ
4 листопада у Києві в рамках ІІІ Всеукраїнського з’їзду вірян УГКЦ відбудеться форум "Відкриті двері УГКЦ", присвячений пам'яті Блаженнішого Любомира Гузара. 

Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

"Мета форуму — представити УГКЦ з різних сторін, тобто не закриту в храмах (тільки на молитві), а показати передусім Церкву, яка багата на різноманітні мирянські спільноти, організації та інституції, яка працює серед різних категорій людей у суспільстві", - підкреслив голова Комісії у справах мирян УГКЦ о. Василь Білаш.

За його словами, під час форуму проходитиме серія різних панельних дискусій, зокрема сучасні методи освіти і виховання, медіа і Церква, соціально-відповідальний бізнес, морально-етичні виклики і небезпеки тощо.

Форум розпочнеться об 11:00, частина якого пройде в Патріаршому соборі Воскресіння Христового, а інша - в Міжнародному виставковому центрі.

Зареєструватися на подію можна за посиланням, а щоб стати учасником однієї з панельних дискусій - реєстрація тут

Також додається повна програма форуму.

Нагадаємо, у Римі з 5 по 7 жовтня відбудеться ІІ форум мігрантів Української греко-католицької церкви Центральної та Західної Європи "Діти і молодь в умовах творення новітньої української діаспори у Європі. Виклик і можливість для Церкви".

Фото: news.ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-