Українці Австралії просять забрати ліцензію в каналу “Інтер”

Українці Австралії просять забрати ліцензію в каналу “Інтер”

Укрінформ
Союз українських організацій Австралії приєднався до міжнародної кампанії “Стоп реванш”, метою якої є домогтися припинення мовлення телеканалом “Інтер” через його антиукраїнську діяльність.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на прес-службу СУОА.

“Інтер” - це доставка проросійської пропаганди. Управа СУОА написала послу України в Австралії Миколі Кулінічу листа, в якому висловила протест від імені української громади Австралії з приводу продовження “Інтеру” ліцензії на мовлення. СУОА закликає посла довести до відома української влади наш протест і закликати уряд прийняти рішення та знайти юридичний механізм щодо припинення мовлення телеканалу “Інтер” та його ліквідації”, - заявив голова СУОА Стефан Романів.

В управі СУОА також зазначили, що приєднання до міжнародної кампанії “Стоп Реванш” та акція протесту, зокрема, спричинені наданням телеканалу “Інтер” нової розширеної ліцензії, в той час, коли його власниками є проросійські олігархи.

Читайте також: Мінінформ запустив проект з медіаграмотності для підлітків

Акція відбувається в рамках міжнародної кампанії “Стоп Реванш”, яка спрямована на абсолютне припинення мовлення антиукраїнського телевізійного каналу на теренах України та має на меті охопити максимальну кількість країн, в яких мешкають українці.

“Телеканал системно здійснює підривну пропагандистську діяльність, є виразником інтересів Російської Федерації та ретранслює ідеологеми Кремля в Україні... “Інтер” є ще більш агресивною зброєю, ніж телеканал “RussiaToday”, що систематично здійснює інформаційну атаку Російської Федерації проти України в інформаційному просторі”, – йдеться в заяві “Національної ініціативи “Стоп Реванш”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-