Україна вперше взяла участь у фестивалі національних культур в Іспанії

Україна вперше взяла участь у фестивалі національних культур в Іспанії

Фото
Укрінформ
Цьогоріч Україна вперше була представлена на XXIV міжнародному фестивалі національних культур в іспанському місті Фуенхіролі провінції Малага.

Про це інформує прес-служба Консульства України в Малазі.

"Цьогоріч Україна вперше була представлена на масштабному святі культури, музики і гастрономії, в якому взяли участь представники понад 30 країн", - зазначили у диппредставництві.

Так, 27 квітня український павільйон урочисто відкрили консул України в Малазі Артем Воробйов та керівник українського проекту FIP FUENGIROLA 18 – президент "Українсько-іспанського культурного простору" Галина Ліснича.

Протягом п'яти днів Україна продемонструвала свої традиції, фольклор, історичну, туристичну і гастрономічну привабливість. Зокрема, у заході взяли участь народна артистка України Світлана Мирвода, лауреат міжнародних конкурсів Влада Чайка, а також гурт "Веселі Галичани" та дитячі танцювальні колективи. Крім того, відбувся показ приватної колекції автентичних строїв та головних уборів української мисткині Валерії Левківської.

Як повідомили у консульстві, масштабний п'ятиденний захід відвідали понад один мільйон гостей.

Нагадаємо, Публічна бібліотека містечка Палатін, що у передмісті Чикаго, проводить у травні різноманітні виставки та події в рамках місяця української культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-