На арт-ярмарку в Кельні представлять роботи українських митців

На арт-ярмарку в Кельні представлять роботи українських митців

Фото
Укрінформ
З 19 по 22 квітня львівська галерея ST∙H Gallery візьме участь у масштабному німецькому арт-ярмарку KÖLNER LISTЕ в Кельні, на якому представить роботи двох українських митців Сергія Гая та Володимира Богуславського.

Про це повідомляє видання Art Ukraine

Як зазначається, галерея вже вдруге представить українських художників на міжнародному ринку. У вересні 2017 року з проектом “Untitled” Сергія Гая ST∙H Gallery експонувалась на Berliner Liste (Берлін).

Паралельно з найстарішим арт-ярмарком світу Art Cologne, уже п’ятий рік поспіль KÖLNER LISTE відкриється, щоб надихнути та зацікавити як нових, так і досвідчених колекціонерів. Ярмарок покаже широкий спектр сучасного мистецтва, адже прагне стати однією із найцікавіших художніх подій у Німеччині.

Окрім галерейного сектору на ярмарку, загальна площа якого становитиме більш як 4000 квадратих метрів, буде сектор, присвячений фотографії та урбан арту, які реалізовано запрошеними кураторами.

Галерея представить творчість двох українських художників:

Сергія Гая який живе і працює у Львові, проте його творчість відома далеко за межами міста і навіть країни. Полотна митця експонують на виставках у США, Швейцарії, Німеччині, Польщі та Великій Британії.

Також можна буде побачити і роботи Володимира Богуславського — учасника численних міжнародних виставок, масштабних презентацій вітчизняного мистецтва в України та світі. Твори знаходяться в музейних зібраннях України та закордонних приватних колекціях.

Фото з сайту Art Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-