Волонтери зі США проінспектують 12 українських лікарень, яким надсилатимуть обладнання

Волонтери зі США проінспектують 12 українських лікарень, яким надсилатимуть обладнання

Укрінформ
Волонтери гуманітарного проекту Support Hospitals in Ukraine проінспектують 12 медичних закладів в Україні, яким зі США надсилатимуть обладнання. 

Про це повідомив у своєму Фейсбуці волонтер, співзасновник та координатор проекту Support Hospitals in Ukraine Віталій Дубіль.

"Наступні два тижні наша команда разом з волонтерами та представниками місцевої влади буде проводити перевірку 12 лікарень в містах: Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя, Житомир, Черкаси, Ірпінь (Київська обл.) та Стрий (Львівська обл.)", - написав він.

За словами Дубіля, ці медзаклади були погоджені з партнерами проекту - Razom for Ukraine, Friends of Ukraine Defense Forces Fund та Посольством України в США - як пріоритетні для надання гуманітарної допомоги протягом найближчих кількох років.

"Це робиться з метою перевірки наявності в лікарнях фахівців та інфраструктури для використання коштовного медичного обладнання з США, що буде надано нашою командою в середньо-терміновому майбутньому", - відзначив координатор проекту.

Дубіль зазначив, що таку перевірку вже пройшла Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит". 

Також він подякував усім донорам-жертводавцям Support Hospitals in Ukraine, за допомогою яких українські лікарні безкоштовно отримують зі США медичне обладання.

Крім цього, координатор проекту зазначив, що впродовж 2018-2020 роках його команда планує розширити географію та охопити нові медичні напрямки - нейрохірургія, педіатрія, онкологія та реабілітація військових АТО.

Підтримати можна за посиланням: www.uahospitals.org/donate (all donations are tax-deductible in the USA).

Більше про гуманітарний проект: www.uahospitals.org та www.facebook.com/ua.hospitals.

Нагадаємо, завдяки гуманітарному проекту Support Hospitals in Ukraine зі США в лікарні України вже доставлено медичного обладнання загальною вартістю більш ніж $1,55 млн.

Support Hospitals in Ukraine розпочав свою діяльність влітку 2014 року з підтримки лікарень центральних регіонів України (Дніпро, Запоріжжя, та Київ), які в основному опікувалися військовими та цивільними із зони бойових дій на Донбасі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-