Україна відкрила почесне консульство на Сицилії

Україна відкрила почесне консульство на Сицилії

Фото
Укрінформ
Україна відкрила почесне консульство в місті Катанія на італійському острові Сицилія.

Про це повідомляє прес-служба Генерального консульства України в Неаполі.

"16 грудня 2017 року в м.Катанія за участі Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італії Є.Ю.Перелигіна відбулася церемонія відкриття Почесного консульства України", - зазначили у дипустанові.

Одним із пріоритетів роботи почесного консульства – консультації та надання сприяння громадянам України, які тимчасово проживають на території консульського округу (регіони Сицилія та Сардинія).

Новостворена дипустанова, яку очолив Доменіко Платанія, знаходиться за адресою: Catania, via Gabriele d’Annunzio, 56, scala “b” (secondo piano).

Прийом громадян відбуватиметься з понеділка по четвер 9.30-18.00 з обідньою перервою 13.30-15.00, а також у п’ятницю - 9.30-13.30.   

За консультаціями з консульських питань (на безоплатній основі) можна звернутися за тел.: 095 4411228; з нагальних питань (загроза життю, смерть громадян України) – 3497676128.

Ел.пошта – consolato.onorario.ua.ct@gmail.com.

Зазначається, що консульські дії вчиняються виключно в Генеральному консульстві України в Неаполі або консулами ГКУ в Неаполі в рамках виїзного консульського обслуговування на базі почесного консульства в Катанії (планується на лютий 2018 року).

Під час інавгурації почесного консульства України на Сицилії зібралася велика кількість представників регіональної та місцевої влади, війскових, представників духовенства та бізнесу, української громади, що свідчить про значну перспективу економічних, культурних та гуманітарних звязків між Україною та Сицилією.

Фото прес-служби Посольства України в Італії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-