Діти з різних країн світу підтримали малюнками українських політв’язнів

Діти з різних країн світу підтримали малюнками українських політв’язнів

Фото
Укрінформ
Сотні дітей із багатьох країн світу підтримали своїми малюнками українців, які незаконно утримуються в Росії та окупованому Криму.

Багато робіт також зробили діти, які навчаються в Українській школі Святого Володимира Великого у Парижі на підтримку, зокрема, й українського журналіста Романа Сущенка, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Пересилаємо малюночки з Парижа нашим героям: Сущенку Роману, Чийгозу Артему, Чирному Олексію, Шаблію Глібу, Сенцову Олегу, Костенку Олександру, Клихy Станіславy, Зейтуллаєвy Русланy та усім іншим українським патріотам, яких утримує путінський режим у Росії та на території окупованого Криму», - сказала вчитель в українській школі Св. Володимира Великого в Парижі Надія Міхаль.

«Наша діаспора у Франції молиться щодня за визволення і здоров'я українських політв'язнів у РФ і Криму», - відзначив представник паризького осередку організації «Всесвітнього руху патріотів України» Володимир Когутяк.

Не лишаються байдужими та підтримали українських політичних заручників Кремля українська школа «Наше майбутнє» (Мадрид), Конгрес українців Латвії, українська діаспора у Швейцарії, Канаді, Лондоні та інших містах світу.

Керівник «Всесвітнього руху патріотів України» Ірина фон Бург, яка виступила організатором акції, нагадала, що на території РФ протиправно утримуються 44 українцi, які знаходяться під арештом за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

«Ці люди є заручниками російського тоталітарно-iмперського режиму Путіна. Ми, українці, не‎ перестаємо боротися за наших побратимів, які, навіть перебуваючи у полонi, із в'язниць продовжують боротися з російською безчесною судовою системою та брехливою пропагандою Кремля по всьому свiту», - наголосила активістка.

Фото надане автору

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-