Прийом творів на Шевченківську премію-2022 завершиться 29 жовтня

Прийом творів на Шевченківську премію-2022 завершиться 29 жовтня

Укрінформ
Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка завершить прийом літературно-мистецьких творів на здобуття Шевченківської премії 2022 року у п’ятницю, 29 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті комітету.

Зазначається, що члени Комітету, експерти, культурні інституції відповідно до положення про Національну премію імені Тараса Шевченка можуть внести представлення щодо участі твору у конкурсі лише в одній номінації - «Література», «Літературознавство і мистецтвознавство», «Публіцистика, журналістика», «Музичне мистецтво», «Театральне мистецтво», «Кіномистецтво», «Візуальні мистецтва».

Читайте також: Шевченківська премія отримала дві нагороди від світової дизайн-премії Red Dot Award

Експерти, члени Комітету, культурні інституції, які представляють твір чи роботу на здобуття Національної премії, подають до Секретаріату Комітету документи за формами, які розміщено на сайті Комітету у розділі «Порядок висунення творів».

“Прийом творів на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2022 року закінчується 29 жовтня (п'ятниця) включно”, - наголосили в Комітеті.

Як повідомляв Укрінформ, стартував прийом творів на Шевченківську премію 2022 року 1 жовтня.

Шевченківська премія - найвища в Україні творча відзнака за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва. Премію вручають із 1961 року до Дня народження Тараса Шевченка (9 березня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-