Шевченківська премія отримала дві нагороди від світової дизайн-премії Red Dot Award

Шевченківська премія отримала дві нагороди від світової дизайн-премії Red Dot Award

Укрінформ
Національна премія України імені Тараса Шевченка отримала дві нагороди від світової дизайн-премії Red Dot Award.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП у Фейсбуці.

"Шевченківська премія — це перша у світі культурна інституція, яка отримує престижну відзнаку від однієї з найвідоміших премій дизайну - Red Dot Design Award у категорії Brands. А також це перший в Україні проєкт, який отримав відзнаку у категорії Brands. Критерії, за якими журі обирають переможців, — це історія, ідея, стратегія, цінності бренду і їх дизайнові втілення — логотип, сайт, соцмережі, дизайн нагороди та, навіть, церемонія вручення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше нагородою відзначали редизайн таких відомих брендів як Volkswagen, Philips, Wacom, SHKODA та інші.

Читайте також: Шевченківська премія може зрости – Зеленський підписав указ

Як повідомляється, другу нагороду Шевченківська премія отримала у категорії Brand Design&Identity. Relaunch. Red Dot Award: Product Design. Ця нагорода є унікальною для України, адже до цього українські компанії отримували відзнаки за окремі частини своїх проєктів — сайт, додаток чи логотип.

Red Dot Design Award — щорічна нагорода в галузі дизайну, яку вручає інститут Центру дизайну землі Північний Рейн — Вестфалія, що в місті Ессені (Німеччина).

Як повідомляв Укрінформ, Національна премія України імені Тараса Шевченка запустила власний лендінг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-