МКІП запустило проєкт «Моя незалежність», який розповідає про всі області України

МКІП запустило проєкт «Моя незалежність», який розповідає про всі області України

Відео
Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти запустили проєкт «Моя незалежність», який розповідає про всі регіони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

"Дуже цікавий проєкт запущений Мінкультінформполітики спільно з Держмистецтв. Розказує про всі регіони України: від Луганщини до Львівщини, від Криму до Чернігівщини голосами їхніх талановитих жителів. Письменників, акторів, митців… Наразі вже вийшли випуски про Київщину та Харківщину. Особисто для мене дві столиці цих регіонів є не просто осередками культури, в них велася запекла боротьба за незалежність. У тому числі з боку інтелігенції, що була рупором проукраїнської позиції", - наголосив Ткаченко.

Він зазначив, що у межах проєкту герої поділилися, що для них означає незалежність, через власні спогади, відчуття та переживання. За словами Ткаченка, кожен в цьому проєкті зможе побачити щось для себе, як про свій рідний регіон, так і про всі інші.

"Бо якими різними ми б не були, в нас один, спільний шлях і ціль – до свободи, незалежності, розвитку. У різноманітті – наша сила", - додав міністр.

Читайте також: МКІП закликає посилити відповідальність за знищення культурної спадщини

Як повідомляв Укрінформ, з нагоди 30-ї річниці Незалежності вийшов повнометражний фільм про туристичний потенціал України з мобільним путівником, якого вистачить на два місяці мандрівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-