МКІП розпочинає підготовку до 30-ї річниці Незалежності

МКІП розпочинає підготовку до 30-ї річниці Незалежності

Укрінформ
В Україні до відзначення 30-ї річниці Незалежності України планується низка цікавих сучасних проєктів та ініціатив культурно-мистецького спрямування.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Фейсбуці.

"Сьогодні під керівництвом Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулося перше засідання Організаційного комітету щодо підготовки та відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Впродовж якого затвердили склад оргкомітету і план заходів відзначення на цей рік", - написав Ткаченко.

Він зазначив, що співголовами оргкомітету стали Прем’єр-міністр та Керівник Офісу Президента. До складу увійшли керівники міністерств, народні депутати та представники громадських організацій.

"Щодо планів: вони амбітні і ми вже розпочинаємо підготовку. Події будуть відбуватися впродовж року та охоплять всю Україну. Очікуйте на ряд цікавих сучасних проєктів та ініціатив культурно-мистецького спрямування", - додав Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 2 грудня 2020 року схвалив проєкт розпорядження про утворення організаційного комітету з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Читайте також: Українцям пропонують обрати фільми, які покажуть у кінотеатрах до річниці Незалежності

До складу комітету увійшли віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та інші урядовці, керівництво Київської міської державної адміністрації, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, Нацполіції, Служби безпеки, Національного банку та народні депутати, представник громадських організацій та постійний представник глави держави у Криму.

Читайте також: Швеція може позичити українським музеям реліквії до Дня Незалежності - Ткаченко

День Незалежності України відзначається 24 серпня. У 2021 році це свято припадає на вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-