В Україні затвердили план заходів до Дня Незалежності

В Україні затвердили план заходів до Дня Незалежності

Укрінформ
В Україні відбудеться низка міжнародних заходів та запуск важливих проєктів до Дня Незалежності.

Як передає Укрінформ, про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі після засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України.

“Продовжуємо підготовку до відзначення 30-ї річниці Незалежності. Планується проведення низки міжнародних заходів та запуск важливих проєктів, яких очікує вся Україна”, - написав Шмигаль.

За його словами, відповідний план заходів затвердили у вівторок на засіданні спільно з членами уряду, представниками Офісу Президента та народними депутатами.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 2 грудня 2020 року ухвалив розпорядження про утворення організаційного комітету з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Читайте також: Українцям пропонують обрати фільми, які покажуть у кінотеатрах до річниці Незалежності

До складу комітету увійшли віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та інші урядовці, керівництво Київської міської державної адміністрації, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, Нацполіції, Служби безпеки, Національного банку та народні депутати, представник громадських організацій та постійний представник глави держави у Криму.

Читайте також: Швеція може позичити українським музеям реліквії до Дня Незалежності - Ткаченко

День Незалежності України відзначається 24 серпня. У 2021 році це свято припадає на вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-