Шкарпетки і пельмені заспівали: набирає обертів флешмоб на честь співачки Адель

Шкарпетки і пельмені заспівали: набирає обертів флешмоб на честь співачки Адель

Відео
Укрінформ
У соцмережах запустили флешмоб #AdeleChallange. Його мета – повернути на сцену співачку Адель, яка нещодавно заявила, що завершує свою кар’єру.

Учасники флешмобу викладають на своїх сторінках кумедні відео, в яких звучить концертний запис пісні Адель. Її слухачами в цих роликах стали картонні філіжанки, шкарпетки, цукерки й пельмені, які нібито вишикувалися у залі й підспівують улюбленій артистці.

Читайте також: Новий мобільний додаток занурить у світ Девіда Бові

Акцію #AdeleChallange організували через те, що Адель прийняла рішення більше не виступати наживо. Як повідомляє видання The Sun,  артистка закрила концертний бізнес, попри те, що минулого року він приніс їй близько 18 мільйонів доларів. Наразі 30-річна Адель зробила паузу у своїй кар’єрі, аби більше часу присвячувати своєму синові.

Адель є однією з найуспішніших співачок сучасності. На її рахунку – три альбоми, які розійшлися мільйонними тиражами по всьому світу.  Також Адель є володаркою шістьох статуеток “Греммі” та двох нагород Brit Awards, а її хіти "Rolling in the Deep” і "Hello" підкорили найбільш впливові чарти й досі не втрачають своєї популярності.

Фото: billboard.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-