Show must go on: Житомирський театр відкриває ювілейний сезон

Show must go on: Житомирський театр відкриває ювілейний сезон

Укрінформ
Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги відкриває 75-й ювілейний сезон прем’єрою – психологічною драмою «Show must go on».

Про це розповіли учасники прес-конференції до відкриття театрального сезону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для мене ця вистава передовсім є психологічною драмою. Вона не про війну, але про неї обов’язково згадаємо, вона про кохання і життя. У ній цікаво поєднані жіноче та чоловіче начала. Ви бачите сцену без декорацій - і у виставі вона буде такою ж. Події перенесуть глядачів у 1941 рік на Гаваї, а саме йтиметься про Перл-Харбор», - розповіла художній керівник театру заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна.

Основою для вистави стала п’єса драматурга Володимира Осляка, написана за мотивами роману американського письменника Джеймса Джойса «Віднині і навік».

Читайте також: Чернівці готуються до фестивалю гуцульської культури

На запитання кореспондента Укрінформу, хто зіграє на прем’єрі головні ролі, художній керівник театру відповіла, що цього досі не знає ні вона сама, ні актори.

«У нас завжди працюють два акторські склади і вони самі не знають, хто гратиме прем’єру. На репетиціях постійно змішую акторів і роблю це навмисне, бо не люблю, коли вони звикають одне до одного. В останню ніч перед виставою оголошу, хто гратиме», - сказала Тімошкіна.

Як зазначалося, усі квитки на прем'єрні дні 5 і 6 жовтня вже розкуплені, проте ще є шанс потрапити на виставу 19 жовтня.

Загалом, за словами директора театру Наталії Ростової, трупа готує глядачам чимало сюрпризів у ювілейному сезоні. І враженими будуть не лише дорослі, а й діти, для яких показ вистав стартував ще у вересні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-