Відразу дві кіностудії змагаються за екранізацію тайської історії порятунку

Відразу дві кіностудії змагаються за екранізацію тайської історії порятунку

Укрінформ
Одразу дві американські кіностудії виявили бажання зняти фільм про порятунок 12 дітей і їхнього футбольного тренера з печери в Таїланді.

BBC повідомляє, що американська кіностудія Pute Flix Entertainment має намір зняти фільм, заснований на історії про порятунок групи юних футболістів із затопленої печери на півночі Таїланду.

На сторінці студії Pure Flix її співзасновником Майклом Скоттом опубліковано повідомлення, в якому він запевняє, що ця історія є для нього дуже особистою. Він був на місці події та допомагав рятувальникам останні 4 дні.

"Ми справді розглядаємо можливість того, щоб зняти фільм, який зможе надихнути мільйони людей у всьому світі", - написав він у своєму акаунті у Twitter

"Усе відбувалося на наших очах, ми збираємо контакти та іншу інформацію, щоб розповісти правдиву історію про те, як весь світ згуртувався, щоб урятувати дітей, заблокованих у печері в Таїланді", - додав він.

Також чоловік заявив, що його дружина виросла з Саманом Гунаном, водолазом, який загинув під час місії.

Читайте також: Як дітей у Таїланді із затопленої печери визволяли

Ще одна компанія, Ivanhoe Pictures, заявила, що уряд Таїланду вибрав саме її для створення фільму.

Режисер фільму Чу Джон написав у Twitter:

"У нас є можливості не лише творити історію, але й бути істориками, які знімуть її. Тому ми її розповімо правильно і шанобливо. Ми не можемо просто сидіти і дивитися, як інші "інтерпретують" історію"

За операцією з порятунку групи з 12 членів юніорської футбольної команди та їхнього тренера, які понад два тижні були заблоковані в печері, активно стежили в усіх країнах світу. Для евакуації дітей задіяли десятки досвідчених водолазів, зокрема іноземних фахівців, які приїхали з Великої Британії та Австралії.

Раніше цього тижня рятувальникам вдалося визволити з печери всіх підлітків і їхнього тренера. Всі вони наразі перебувають у лікарні. Однак у міністерстві охорони здоров'я Таїланду зазначили, що всі врятовані перебувають у хорошому фізичному стані.

За словами представника міністерства охорони здоров'я, за 18 днів у печері юні футболісти та їхній тренер трохи схудли, проте вони "добре дбали про своє здоров'я" і пили достатньо води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-