Стрічку

Стрічку "Дякую" доповнять ще двома сюжетами й випустять у прокат

Укрінформ
Мінінформм планує створити триптих про Україну як країну можливостей. Для цього до короткометражки "Дякую" дознімуть ще два сюжети, і повний метр випустять у прокат.

Про це заявив на прес-конференції в Укрінформі держсекретар МІП Артем Біденко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є задумка зробити триптих, оскільки "Дякую" - це короткометражка, 25 хвилин, - взяти ще дві країни і в результаті вийти на повний метр в стилі "Париж, я люблю тебе", щоб потім запустити його на великий екран. Звичайно, що це план вже наступного року", - сказав Біденко.

Він уточнив, що вже заплановані конкретні дві країни і навіть є сценарії.

Біденко також поінформував, що МІП має багато проектів щодо популяризації бренду Ukraine NOW. Така реклама вже з'явилася в Лондоні, до осені плануються ще кілька заходів за кордоном, зокрема у Нью-Йорку та Торонто.

"Задумка така, щоб все більше України було на закордон саме як країни цікавої, країни можливостей", - підкреслив Біденко.

Держсекретар МІП нагадав, що вже більше року в Україні триває велика кампанія щодо популяризації України у світі, відповідно ухвалений єдиний бренд Ukraine NOW.

Читайте також: Держкіно переглянуло завершений документальний фільм про "Асканію-Нову"

"Паралельно ми запустили багато процесів зі створення інтелектуального продукту, який би міг продемонструвати Україну не тільки з точки зору конфліктних речей, які відбуваються, - війни, досить складного ходу реформ, але й з погляду України як цікавої країни для туристів, як мальовничої території, повної неочікуваних речей, які, приїхавши, можна побачити тут поруч. І ми почали реалізовувати концепцію "Україна можливостей", яка є в бренді Ukraine NOW. І одним з таких хороших проявів, тим, чим ми пишаємось, є стрічка "Дякую". Я презентував її у вишах в кількох містах України, в інших країнах. І, звичайно, враження аудиторії завжди було "Wow!". Нам аплодували, і це той продукт, який спонукає більше і більше розказувати про Україну назовні", - підкреслив Біденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-