Чубаров закликав кримчан не брати участь у передвиборчій кампанії Путіна

Чубаров закликав кримчан не брати участь у передвиборчій кампанії Путіна

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав кримчан не ставити підпис "за висування Путіна як кандидата на майбутніх виборах президента Росії" під час передвиборчої кампанії загарбників у тимчасово окупованому Криму.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Гоніть геть цих мерзотників, хто розраховує, виманивши ваш підпис, зробити вас співучасниками злочинів, що скоюються російськими варварами", – зазначив голова Меджлісу.

За словами Чубарова, згідно з інформацією, що надходить з окупованого Криму, російськими спецслужбами поставлено завдання максимально залучити до «підписантів» кримських татар, які уникають будь-якого зближення з окупаційною владою.

Метою загарбників є компрометація сотень тисяч громадян України – мешканців Криму, які залишаються вірними своїй землі, своєму народові та Українській державі.

Читайте також: Загарбники у Криму вербують молодь на курси керування дронами - Центр нацспротиву

При цьому підписи вимагаються функціонерами «загальноросійського народного фронту», які розпочали обхід людей як за місцем їхнього проживання та роботи, так і в громадських місцях, зауважив голова Меджлісу.

Як повідомляв Укрінформ, у Росії президентські вибори призначили на 17 березня2024 року.

Ухвалені 2020 року поправки до російської конституції дозволяють чинному президентові Путіну висунутись на п'ятий термін.

За даними розслідувань російських медіа, перед кремлівськими чиновниками поставлене завдання забезпечити президентові на цих «виборах» понад 80% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-