РФ поступово втрачає контроль над Чорним морем - Зеленський

РФ поступово втрачає контроль над Чорним морем - Зеленський

Відео
Укрінформ
Росія поступово втрачає контроль над Чорним морем.

Про це у відеозверненні за підсумками селекторної наради, на якій були заслухані доповіді військових, розвідки, сил безпеки, урядовців, сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Я вдячний усім, хто бʼється та працює, щоб Україна зберегла доступ до світового ринку. Результати хороші. Росія поступово втрачає контроль над Чорним морем і відступає в східну частину акваторії… Дістанемо й там", - сказав Зеленський.

Також, як поінформував Президент, відбулася нарада з представниками уряду щодо кроків України в контексті трансформації та роботи з партнерами.

Читайте також: Зеленський: Успіх України в битві за Чорне море - це те, що буде у підручниках історії

"Конкретні реформи. В різних сферах. Готуємо законопроєкти та урядові рішення. Деякі з них будуть прийняті вже найближчими тижнями", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський обговорив з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем прогрес України у русі в Євросоюз. Також Президент провів зустріч з міністром оборони Нідерландів, під час якої обговорили оборонну підтримку, яку Нідерланди надають Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-