У Криму ЗСУ атакували стратегічний об'єкт системи ППО загарбників

У Криму ЗСУ атакували стратегічний об'єкт системи ППО загарбників

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму на західному узбережжі у ніч на 30 жовтня Збройні сили України уразили стратегічний об'єкт системи ППО загарбників.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У ніч на 30 жовтня Збройні сили України уразили стратегічний об'єкт системи ППО на західному узбережжі тимчасово окупованого Криму", – йдеться у повідомленні.

Раніше телеграм-канал ASTRA повідомляв, що у тимчасово окупованому Криму, неподалік села Оленівка, у ніч на 30 жовтня близько 3-ї години ночі було завдано удару по місцю дислокації ракетно-зенітного полку ППО МО РФ. Поранено 17 загарбників та пошкоджено п'ять автомобілів, один з них не підлягає відновленню.

Читайте також: Росіяни провалюють примусову мобілізацію в Криму - Центр нацспротиву

Також повідомлялося, що у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. За твердженням окупаційної адміністрації, Чорноморський флот РФ відбивав атаку безпілотників.

Як повідомила очільниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", у тимчасово окупованому Росією Криму українські сили оборони ведуть комплексну роботу, результати якої буде видно згодом.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-