У Криму триває сезон «бавовни», росіяни намагаються перерозподіляти сили - ОК «Південь»

У Криму триває сезон «бавовни», росіяни намагаються перерозподіляти сили - ОК «Південь»

Укрінформ
У тимчасово окупованому Росією Криму українські сили оборони ведуть комплексну роботу, результати якої буде видно згодом.

Як передає Укрінформ, про це повідомила очільниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Робота ця комплексна, велика, масштабна. Їх (росіян — ред.) багато, нам потрібно багато зусиль і ще трішечки часу для того, щоб дочекатися підбиття підсумків та результатів», - сказала Гуменюк.

Відео: Телемарафон "Єдині Новини"

За її словами, нині в Криму відбувається дуже потужний маневр силами та засобами. Всі усвідомлюють, що росіяни намагаються створити з Криму військовий хаб, де будуть зберігати у певному ступені готовності свої ресурси.

Читайте також: Росіяни провалюють примусову мобілізацію в Криму - Центр нацспротиву

"Усвідомлюючи те, що сезон «бавовни» триває, і досяжність Кримського півострова для Сил оборони є реальною, вони намагаються маневрувати й перерозподіляти сили", - додала очільниця пресцентру оперативного командування «Південь» .

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 30 жовтня 2023 року ліквідували близько 299 тисяч 940 російських загарбників, при цьому за минулу добу - ще 860 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-