Кримські колаборанти зрозуміли, що потрібно тікати - ВМС ЗСУ

Кримські колаборанти зрозуміли, що потрібно тікати - ВМС ЗСУ

Укрінформ
Кримські колаборанти після успішних ударів ЗСУ зрозуміли, що потрібно тікати з окупованого півострова.

Про це сказав речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону «Єдині новини», відповідаючи на запитання про ймовірність перебазування кораблів і представників командування РФ із Криму після влучних ударів Сил оборони, передає Укрінформ.

«Серед іншого, надходить інформація, що деякі колаборанти вже зрозуміли, що треба кудись переміщуватися», - зазначив Плетенчук.

Щодо втрат ЧФ РФ унаслідок ударів ЗСУ, за його словами, Росія буде приховувати ці дані, що цілком логічно.

«Але якщо буде йтися про високопосадовців командування Військово-морського флоту ЧФ РФ, то ці некрологи рано чи пізно обов’язково з’являться. Що стосується безпосередньо корабельного складу, то зараз не можемо сказати, що є якісь особливі новини з цього приводу», - сказав речник ВМС ЗСУ.

Водночас він заявив, що не може підтвердити "нашу причетність" до цього. "Можу лише зазначити, що робота триває, вогневе ураження так само триває і буде тривати", - додав Плетенчук.

Читайте також: Верещук просить українців тимчасово виїхати з Криму

Як повідомлялося, 22 вересня в окупованому Севастополі пролунало кілька вибухів. Підконтрольний росії «глава» Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ.

Згодом в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ підтвердили, що Сили оборони завдали успішного удару по штабу командування ЧФ РФ у Севастополі.

За словами очільника ГУР Кирила Буданова, внаслідок удару є загиблі і поранені серед російських військових, зокрема серед керівного складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-