Гуменюк – про події у Криму: Потужний сигнал для росіян, чий півострів є насправді

Гуменюк – про події у Криму: Потужний сигнал для росіян, чий півострів є насправді

Укрінформ
Події у Криму, які сталися 23 і 24 серпня, як-от висадка українських захисників на території півострова – це потужний сигнал для росіян, чий Крим є насправді.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» сказала керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, відповідаючи на питання про деталі цієї спецоперації, передає кореспондент Укрінформу.

«Навіть вірячи у військово-морські сили, перевищувати дозування інформації, яке передає ГУР, дуже небезпечно. Тому давайте використовувати (інформацію – ред.) у тій дозі, яка прописана фахівцями. У принципі, ми планували бути у Криму у серпні – ми були у Криму у серпні. Тому це - дуже потужний сигнал для ворога, чий насправді Крим», - сказала вона.

Читайте також: Без бойових дій повернути Крим неможливо – Буданов

Відповідаючи на питання, чи є у росіян перспективи відновлення якогось сполучення через Чонгарську протоку, Гуменюк зазначила, що у них є перспектива не відновлення, а відмови від того, щоб використовувати той напрямок взагалі.

Як повідомлялося, 24 серпня представник ГУР Міноборони Андрій Юсов заявив, що підрозділи Головного управління розвідки провели висадку на території Криму — спецоперація відбулася за взаємодії з військово-морським флотом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-