Підрозділи ГУР провели висадку в Криму - спецоперація триває

Підрозділи ГУР провели висадку в Криму - спецоперація триває

Укрінформ
Підрозділи Головного управління розвідки провели висадку на території Криму — спецоперація відбулася за взаємодії з військово-морським флотом.

Про це у коментарі Суспільному повідомив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки з взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється», — сказав Юсов.

Читайте також: В ГУР оцінили наслідки знищення у Криму комплексу С-400: «Це тріумф для України»

Також «Крим.Реалії» у Телеграмі повідомляє, що у тимчасово окупованому Криму поблизу села Маяк на мисі Тарханкут пролунали вибухи. Там відбувся бій із залученням авіації.

«З 5 годин ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут були чутні вибухи, повідомили нас місцеві джерела. Крім того, наші джерела в українській розвідці підтвердили, що в цьому районі стався бій за участю плавзасобів і авіації. Подробиці доки не уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ГУР підтвердили, що «приземлили» російський вертоліт, ведеться робота з екіпажем

Як відомо, у Маяку розташована база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил Росії. Також на Тарханкутському півострові є радіолокаційний вузол — РЛС Небо-М та РЛС Каста-2Е2. По периметру підготовлено позиції для ППО.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи, уражено ворожий береговий ракетний протикорабельний комплекс.

Фото ілюстративне: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-