Росіяни панікують через повторну висадку українського десанту в Криму – розвідка

Росіяни панікують через повторну висадку українського десанту в Криму – розвідка

Аудіо
Укрінформ
Після висадки українського десанту в Криму серед російських загарбників ширяться панічні настрої.

Про це свідчить радіоперехоплення, здобуте українською воєнною розвідкою, передає Укрінформ із посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У перехопленій розмові загарбник стривожено повідомляє про повторну висадку українського десанту, що, за його словами, відбулася в тимчасово окупованому Криму біля селища Новоозерне.

Цей населений пункт розташований у західній частині півострова на березі Донузлаву.

"У кого єсть квадрокоптеры – разрешили поднять с согласованием с "ракетосами", со всеми, кто их может сбить. Ведем разведку, при нападении – отражаем", – стверджує росіянин.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України може констатувати, що підрозділи російської окупаційної армії мають проблеми з психологічною стійкістю та зі злагодженістю", – прокоментували в ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 24 серпня підрозділи ГУР провели висадку на території Криму. Спецоперація відбулася за взаємодії із військово-морським флотом.

Українські оборонці висадилися на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк та вступили в бойове зіткнення із російськими загарбниками, завдавши їм втрат. У результаті спільної спецоперації ГУР і ВМС у Криму замайорів український прапор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-