У Криму підняли український прапор – розвідка показала кадри спецоперації

У Криму підняли український прапор – розвідка показала кадри спецоперації

Відео
Укрінформ
Українські оборонці висадилися на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк і вступили в боєзіткнення з окупантами, противник зазнав втрат. У результаті спільної спецоперації ГУР та ВМСУ у Криму замайорів український прапор.

Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони у Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Вночі 24 серпня відбулася операція ГУР МО України за підтримки ВМСУ в тимчасово окупованому Криму. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк», – йдеться в дописі.

Відео: Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

Зазначається, що під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта: «В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор».

«Всі цілі та задачі виконано. По завершенню спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій», – додали у розвідці.

Читайте також: Сили оборони здатні уразити противника в будь-якій точці КримуБуданов

У ГУР зауважили, що окупаційна адміністрація Криму не коментує ці події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення від окупантів стосується начебто «знищення боєприпасів за встановленим графіком».

«Українські Сили оборони і надалі надаватимуть окупантам допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили», – наголосили в спецслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи ГУР провели висадку в тимчасово окупованому Криму

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-