Командування РФ має вирішити: зміцнити оборону на кордоні чи на фронті – британська розвідка

Командування РФ має вирішити: зміцнити оборону на кордоні чи на фронті – британська розвідка

Укрінформ
Через триваючі атаки Бєлгородської області з боку російських партизанських загонів командування РФ стоїть перед дилемою - зміцнити оборону на прикордонні чи на фронті в Україні.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

У Міноборони Британії вважають, що під час останньої атаки в Бєлгородській області російські військові, ймовірно, діяли більш успішно щодо стримування операції партизанів, порівняно із попереднім наступом.

Утім, згідно з пресрелізом Міноборони Росії, відомство розгорнуло повний спектр військової сили на власній території, зокрема ударні гелікоптери та важку термобаричну ракетну установку ТОС-1А.

«Російське командування зараз стоїть перед гострою дилемою: зміцнити оборону в прикордонних регіонах Росії чи зміцнити свої лінії в окупованій Україні», – зазначають у розвідці Британії.

Читайте також: Чому в Росії взялися за в’язнів?

Зазначається, що 1 червня партизанські загони вдруге за десять днів атакували Бєлгородську область. Водночас у Бєлгороді, який знаходиться за 35 кілометрів від кордону, було завдано ударів з безпілотника.

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка звернула увагу на те, що у Росії зазвучали заклики опозиціонерів до заміни президента РФ Володимира Путіна після різкої риторики керівника ПВК Вагнера Євгена Пригожина.

Фото: 35photo.pro

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-