У Криму автошляхи на виїзд із півострова перевантажені, нерухомість втрачає ціну – Гуменюк

У Криму автошляхи на виїзд із півострова перевантажені, нерухомість втрачає ціну – Гуменюк

Укрінформ
російські загарбники пакують чемодани та виїжджають з території тимчасово окупованого Криму до росії. У зв’язку з цим автошляхи на виїзд із півострова перевантажені, а нерухомість в Криму суттєво подешевшала.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, коментуючи ситуацію в Криму та інформацію про виїзд окупантів з півострова.

«Вони ретельно готуються, вони дійсно пакують чемодани, як із відомої приказки «Чемодан, вокзал, росія», вони всі транспортні напрямки перевантажують там, де розуміють, що ті, хто понаєхалі, мають прямувати вже за порєбрік. Всі операції з нерухомістю максимально знервовані та прискорені. Дійсно, відбувається реагування ринку відповідне, тому що дійсно при наявності такої великої пропозиції одразу на ринку вона втрачає ціну, і в принципі все те, що відбувається, досить планово для нас і зрозуміло. Тому що, рано чи пізно, цей процес мав отримати такий розвиток. Ми попереджали, що сезон буде, але не той, який замовляли вони», - розповіла Гуменюк.

Читайте також: Після деокупації Криму всі політв’язні будуть звільнені без перегляду справ – Ташева

Як повідомляв Укрінформ, напередодні заступник постійного представника Президента України в АР Крим Денис Чистіков заявив, що тимчасово окупований Крим став «перевалочним пунктом» для тих, хто виїжджає із новоокупованих територій в межах оголошеної загарбниками так званої «евакуації» для їхнього подальшого перевезення на територію рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-