Депутати обговорили з Представництвом Президента в АРК перші кроки після звільнення Криму

Депутати обговорили з Представництвом Президента в АРК перші кроки після звільнення Криму

Укрінформ
Народні депутати провели зустріч із членами Представництва Президента в АРК Крим та його очільницею Тамілою Ташевою першочергові кроки держави після звільнення АРК.

Про це перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Під час зустрічі за участю народних депутатів України та постійного представника Президента України в АР Крим обговорили першочергові кроки держави після звільнення Криму. У межах зустрічі була представлена презентація про напрацювання пропозицій щодо ключових кроків держави, які дозволять реалізувати безпечну реінтеграцію деокупованої території Криму та Севастополя", – зазначив Корнієнко.

Він підкреслив, що в цьому контексті виникає багато питань та викликів, зокрема готовність публічної влади і підготовка кадрів, демілітаризація, геополітика та безпека.

Читайте також: Журналісти опублікували мапу з понад 220 військовими об'єктами рф у Криму

"Тема Криму завжди була актуальною для України, особливо зараз на тлі Кримської платформи та її парламентського виміру, маємо говорити про конкретику, яка нас чекає після деокупації", – наголосив перший віцеспікер парламенту.

Корнієнко подякував Представництву Президента України в Криму і безпосередньо Ташевій за якісну та фахову роботу з Офісом глави Української держави і профільними міністерствами.

Як повідомлялося, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявляв, що деокупація Криму здійснюватиметься за планом, який затвердить Президент України. За його словами, наразі над цим планом триває робота.

Фото: Oleksandr Korniyenko, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-