Юсов — про курортний сезон у Криму: Хіба що фсбшники вдаватимуть туристів

Юсов — про курортний сезон у Криму: Хіба що фсбшники вдаватимуть туристів

Укрінформ
Після кожного «інциденту» в тимчасово окупованому Криму спостерігаються багатокілометрові затори в бік російської федерації.

Про це в інтерв'ю «РБК-Україна» розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«Щоразу, коли якийсь інцидент трапляється, хтось не там курить чи відбуваються заходи з демілітаризації від окупантів українського півострова, то спостерігаються багатокілометрові затори на виїзд з Криму в бік російської федерації – московії. Тому так – виїжджають», – зазначив представник ГУР.

Він зауважив, що керівництво окупаційної адміністрації Криму і командування здебільшого вже подбало про вивезення своїх родин за межі окупованих територій.

Читайте також: У Криму загарбники роблять запаси води та харчів на випадок ізоляції

«Те ж стосується умовних еліт – бізнес-, політичних, військових. Вони вже свої родини забезпечили більшим рівнем безпеки. Те ж саме стосується продажу майна та інших речей. Але широкому загалу продовжують розповідати, що все йде за планом», – додав Юсов.

Відповідаючи на запитання, чи спостерігається в Криму підготовка до курортного сезону, він зауважив, що «у концтаборах курортний сезон не проводять».

«У таких умовах тотальних фільтраційних заходів, роботи спецслужб, по суті репресивного режиму, особливо на окупованому півострові, про який курортний сезон можна говорити? Хіба якщо переодягнені фсбшники будуть вдавати з себе туристів – у такому випадку можливо», – сказав Юсов.

Читайте також: У «влади» Криму кардинально змінюється риторика - Ташева

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Криму від початку 2023 року зафіксовано понад 30 вибухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-