Від початку року в окупованому Криму зафіксували понад 30 вибухів - експерти

Від початку року в окупованому Криму зафіксували понад 30 вибухів - експерти

Укрінформ
У тимчасово окупованому росіянами Криму від початку 2023 року зафіксовано понад 30 вибухів в різних районах.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив керівник Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень, головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко.

«Моніторингова група BlackSeaNews та Інституту Чорноморських стратегічних досліджень з 1 січня 2023 року зафіксувала на Кримському півострові по відкритих джерелах більш ніж 30 "бавовн" в різних районах півострова. 24 з них можна вважати безсумнівними атаками безпілотників. 12 "бавовн" зафіксовані в районі Севастополя», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: росію потрібно змусити до «кримського жесту доброї волі» – ГУР

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 24 квітня у Севастополі пролунали вибухи. Окупаційна «влада» заявила, що місто атакували надводні дрони.

29 квітня близько 5 години ранку виникла пожежа на нафтобазі у Севастополі. Тоді через імовірне влучання безпілотника було знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю 40 тисяч тонн, що призначалися для ворожого флоту.

Читайте також: Після «бавовни» на нафтобазі у Криму російські військові почали тікати у відпустки

У понеділок, 1 травня, в окупованому Криму пролунало декілька вибухів. Окупанти заявляли про атаку півострова безпілотниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-