У Севастополі знищені 10 резервуарів з нафтопродуктами для ворожого флоту – ГУР

У Севастополі знищені 10 резервуарів з нафтопродуктами для ворожого флоту – ГУР

Фото
Укрінформ
Унаслідок вибуху в тимчасово окупованому Севастополі знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю 40 тисяч тонн. Пальне призначалося для ворожого флоту.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передає Укрінформ.

"Вибух на ворожій нафтобазі, який пролунав 29 квітня поблизу Козачої Бухти в окупованому Севастополі, знищив понад 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю 40 тисяч тонн", - йдеться у повідомленні.

Представник ГУР Андрій Юсов зазначив, що знищені нафтопродукти були призначені для чорноморського флоту держави-агресора.

«"Бавовна" у Севастополі - Божа кара, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора», - підкреслив Юсов.

Читайте також: ГУР: Обмін полоненими з рф «всіх на всіх» - завдання, яке обов'язково буде виконане

Представник воєнної розвідки додав, що Україні відомо про масштаби розкрадання як на ураженій 29 квітня нафтобазі у Севастополі, так і на інших подібних кримських об’єктах. Як пояснив Юсов, ці факти, безумовно, розширюють можливості Сил безпеки та оборони України.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вночі на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі сталася пожежа через імовірне влучання безпілотника.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-