ГУР: Обмін полоненими з рф «всіх на всіх» - завдання, яке обов'язково буде виконане

ГУР: Обмін полоненими з рф «всіх на всіх» - завдання, яке обов'язково буде виконане

Єдині новини
Укрінформ
Обмін полоненим з рф за форматом «всіх на всіх» - це не просто мрія це конкретне завдання, яке буде виконано.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ.

«Це завдання обов’язково буде виконано. І новини є , але ми не будемо наразі їх оприлюднювати для того, щоб не завадити головній ключовій новині, яка обов’язково відбудеться», - сказав Юсов.

Юсов зауважив, що сьогодні знаковий і важливий день, тому що одночасно Україна завершує декілька важливих операцій: "Ми повернули 44 українців з рашистського полону, а з Судану Україна повертає 91 українця, які опинились в складних умовах у цій африканській країні і яких треба було евакуйовувати. Україна також допомогла звільнити понад 50 громадян інших держав, зокрема 29 громадян Грузії».

Читайте також: Полонені українці та їхні родичі мають право на грошову допомогу та інші соцгарантії — Лубінець

Як повідомлялося, начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов раніше заявляв, що Україна веде переговори щодо обміну полоненими з рф у форматі "всіх на всіх". Сьогодні, 26 квітня, у межах чергового обміну полоненими вдалося звільнити ще 42 українських військових та двох цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-