Окупанти риють окопи в Криму, щоб встигнути відмити гроші – Гуменюк

Окупанти риють окопи в Криму, щоб встигнути відмити гроші – Гуменюк

Єдині новини
Укрінформ
Будівництво фортифікаційних споруд в тимчасово окупованому Криму російськими окупантами свідчить не лише про підготовку до контрнаступу Сил оборони України, а й про бажання загарбників відмити гроші.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«Чиновницький потенціал, який накопичений у Криму і відчував себе досить спокійно за часів анексії, усвідомлює, що вже пора збирати речі і намагається відмити гроші наостанок. Там, де виділяється багато коштів на оборонні споруди, вони тим часом, імітуючи цю діяльність, розуміючи її безглуздість, можуть провернути певні капітали на свою користь», – зазначила Гуменюк.

Відео: телемарафон Єдині новини

Вона також повідомила, що перехоплення української розвідки підтверджують побоювання окупантів щодо просування української армії на півострів. Зокрема, вони скаржаться родичам на неминучий наступ та прихід Сил оборони.

Читайте також: Гуменюк анонсувала сезон «бавовни» у тимчасово окупованому Криму

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Гуменюк заявила, що умови військової операції з висадки Збройних сил України на лівому березі Херсонщини вимагають інформаційної тиші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-