Данілов не виключає, що українські військові можуть відпрацьовувати у Криму нове озброєння

Данілов не виключає, що українські військові можуть відпрацьовувати у Криму нове озброєння

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов не виключає, що українські військові відпрацьовують у Криму нові види озброєння. 

Так він прокоментував в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" інформацію про вибухи, які чули останнім часом місцеві жителі Криму в місцях скупчення російської техніки, повідомляє Укрінформ.

"Крим - це наша територія. Ми відпрацьовуємо нові зразки озброєння. Сьогодні Президент розповідав про нові зразки озброєння, які виготовляє наш оборонно-промисловий комплекс. Тому якщо є відпрацювання того чи іншого озброєння, то це відбувається на нашій території. Можливо у Криму і відбувалось відпрацювання нових видів цього озброєння. Не виключаю", - сказав Данілов. 

Відповідаючи на питання, чому росіяни копають окопи на узбережжі Чорного моря в Криму, Секретар РНБО сказав, що "може вони щось там вангують собі і про щось здогадуються", але ці траншеї їх точно не врятують.

Читайте також: Для безпеки регіону необхідна деокупація Криму, і це буде зроблено - Резніков

"Де і коли ми будемо, знає тільки обмежене коло осіб. Але повірте, що скільки б вони там кілометрів не нарили окопів, їх це точно не врятує. Вони усі звідти підуть. Це лише питання часу", - наголосив Данілов. 

Як повідомлялося у ЗМІ, 13 квітня у районі села Кринички Кіровського району (Крим) пролунала низка потужних вибухів. За даними місцевих жителів, "бавовна" відбулася у місці дислокації великої кількості бойової техніки російської армії.

8 квітня вибухи було чути також у Феодосії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-