Українська символіка замість російської: у Криму триває  флешмоб «Наближається час свободи»

Українська символіка замість російської: у Криму триває флешмоб «Наближається час свободи»

Фото
Укрінформ
На тимчасово окупованому півострові проходить флешмоб «Наближається час свободи», російську символіку перетворюють на українські символи.

Про це повідомив Телеграм-канал «Жовта стрічка», передає Укрінформ.

«У містах тимчасово окупованої АР Крим, таких як Сімферополь, Севастополь, Євпаторія, Керч продовжується активний спротив російській окупації. Активісти руху «Жовта стрічка» проводять різні акції та заходи, щоб вкотре нагадати рашистам, що окупація — тимчасова», - йдеться в дописі.

Повідомляється, що жовті стрічки, зокрема, з’явилися біля академії військово-морських сил імені Нахімова у тимчасово окупованому Севастополі.

Також у «Жовтій стрічці» розповіли, що на тимчасово окупованому півострові проходить флешмоб «Наближається час свободи». Так, символ російської окупації “Z” перетворюють на пісочний годинник у синьо-жовтих кольорах.

«Ми знали, що українці - хоробра нація, але не очікували такої кількості надісланих «годинників»», - зауважили в русі опору.

Зазначається, що російську символіку замальовують, перетворюючи її на символи повернення Криму до складу України.

У русі показали відео, як їхні активісти наносять графіті у тимчасово окупованому Криму.

«Щодня наші активісти ризикують власною свободою, власним життям! Попри все це, український спротив на ТОТ АР Крим продовжується», - наголосили у русі.

Читайте також: росія намагається утримувати контроль над Кримом за допомогою пропаганди та репресій – Чубаров

Окрім того, телеграм-канал «Кримський вітер» повідомив, що у Сімферополі поширили листівки з надписами «Героям слава!», «Крим – Україна не тільки з 1954 року, а завжди».

На тимчасово окупованому півострові з'явилися листівки «Ми знаємо. Ми чекаємо. Ми готові», повідомив Телеграм-канал «Крим – край партизанської слави».

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму після кожної «бавовни» до руху спротиву загарбникам долучається все більше активістів.

Фото: Кримський вітер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-