росіяни бояться за Крим й почали запускати «шахеди» з Краснодарського краю - британська розвідка

росіяни бояться за Крим й почали запускати «шахеди» з Краснодарського краю - британська розвідка

Укрінформ
російські військові бояться вразливості своїх позицій в тимчасово окупованому Криму й тому перенесли місця пусків іранських безпілотних літальних апаратів (БПЛА) до Краснодарського краю рф.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому в суботу Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

В огляді зауважується, що останніми днями російські війська активізували дальні удари по критично важливій інфраструктурі України крилатими ракетами повітряного й морського базування, а також наданими Іраном БПЛА, які запускалися з Краснодарського краю рф.

«Раніше іранські дрони-камікадзе росіяни запускали з окупованого Криму. Зміна місця запусків, ймовірно, пов’язана із занепокоєнням росіян вразливістю їхніх позицій у Криму, але це також зручно для поповнення запасів з Астрахані (порт на Каспійському морі – ред.), ймовірної точки прибуття іранської зброї в росію», - йдеться в огляді.

Читайте також: У МВС розповіли, як розпізнати ворожі безпілотники

У попередньому огляді Міністерства оборони Великої Британії зазначалося, що впродовж останніх тижнів російські війська продовжували докладати значних зусиль для будівництва великих оборонних позицій уздовж лінії фронту на Луганщині, проте в британській розвідці такі укріплення вважають малоефективними в умовах сучасної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-