У Маріуполі ворожі вантажівки перевозять боєкомплекти та військову техніку до Криму

У Маріуполі ворожі вантажівки перевозять боєкомплекти та військову техніку до Криму

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі загарбницькі вантажівки перевозять боєкомплекти (БК) та військову техніку.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео.

«Маріупольський трафік. Центр міста. Фури навіть обганяють одна одну по зустрічній. Ні, все це не в Маріуполь. Пункт призначення - Крим. Головне, що в більшості цих величезних вантажівках, наче цивільних, окупанти перевозять БК та військову техніку. Аби уникнути ураження на ділянках біля Криму, доступних для ураження ЗСУ», - написав Андрющенко.

Читайте також: росіяни змінили рух напрямку техніки та живої сили з Маріуполя - радник мера

Він зазначив, що через трафік у місті постійно стаються ДТП, і, «якщо одна зі сторін - українець (маріуполець), то він винен за замовченням».

«Таке воно, жити у військово-логістичному хабі на сухопутному коридорі до Криму», - констатував радник мера, говорячи про нинішній Маріуполь.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Читайте також: У Маріуполі загарбники продають населенню вікна, демонтовані в сусідніх будинках

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста».

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-