Джапарова та Джемілєв зустрілись з радником Ердогана

Джапарова та Джемілєв зустрілись з радником Ердогана

Укрінформ
Україна вдячна Туреччині за незмінну підтримку територіальної цілісності й суверенітету України, участь у саміті Кримської платформи та ініціює подальші спільні кроки для захисту кримських татар від російських окупантів у Криму.

Про це за результатами зустрічі з головним радником президента Туреччини Ялчином Топчу та з міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу повідомила у Твітері перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, яка перебуває з візитом в Туреччині.

«Разом з лідером кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим зустрілися з головним радником президента Туреччини Ялчином Топчу. Обговорили результати другого саміту Кримської платформи та подальші спільні кроки, у тому числі для захисту кримських татар та інших громадян України, права яких росія жорстоко порушує на окупованих територіях», - поінформувала Джапарова.

На зустрічі з очільником МЗС Туреччини йшлося про саміт Кримської платформи.

«Високо цінуємо участь президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана в другому саміті Кримської платформи та незмінну підтримку Туреччиною територіальної цілісності та суверенітету України», - написала заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж кількох днів поспіль росія активно перекидала у Крим військову техніку та солдат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-