ГУР просить кримчан повідомляти про «найпопулярніші» місця серед російських загарбників

ГУР просить кримчан повідомляти про «найпопулярніші» місця серед російських загарбників

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України звернулось для жителів тимчасово окупованого Крима з проханням повідомляти про "найпопулярніші місця" серед російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

"Мешканцям Криму! Український півострів відомий своїм осіннім бархатним сезоном! Тому просимо всіх жителів терміново повідомити нам "найпопулярніші" місця для відвідування", - ідеться у повідомленні.

Зокрема, ГУР просить повідомляти про точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання російських військ, бажане геоприв’язування з координатами. Про місця проживання керівного складу зс рф, розташування та маршрути пересування військової техніки.

Читайте також: Тривожна валізка, «дві стіни» чи укриття: українська влада радить кримчанам подбати про безпеку

Також варто надсилати точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога — адресу проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці. І повідомляти про осіб, які “співчувають” загарбникам та інших прибічників російської "влади".

Контактний номер: +380969455341 (Signal, WhatsApp).

Читайте також: Дедалі більше людей у Криму відкрито демонструють підтримку України - Ташева

Як повідомляв Укрінформ, станом на 23 серпня чатботом єВорог вже скористались 353 тисяч українців, які надіслали сотні фото, відео, геолокацій та напрямків руху техніки російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-