Побиття солдата в Судаку: «кримська влада» змінила риторику – підозрюють людину з оточення Аксьонова

Побиття солдата в Судаку: «кримська влада» змінила риторику – підозрюють людину з оточення Аксьонова

Укрінформ
Риторика «кримської влади» щодо побиття солдата агресора в Судаку різко змінилася – один із справжніх учасників бійки виявився сином особисто наближеної до Сергія Аксьонова особи.

Натомість, російські пропагандисти розкручували раніше інформацію про нібито «нападників» - кримських татар, повідомляє у Фейсбуці Асоціація з реінтеграції Криму, передає Укрінформ. 

«Заявлялося, що солдат окупантів нібито був побитий трьома місцевими молодиками, із окремим акцентом на те, що це були саме кримські татари… Але через дві доби риторика «кримської влади» та каральних структур окупантів різко змінилася», - йдеться у повідомленні.

Аксьонов почав заявляти про нібито «побутовий конфлікт», який виник через те, що побитий вояка п’яним «висів на заборі», а окупаційна «поліція» заявила про відсутність у побитих під час бійки будь-яких розпізнавальних знаків російського війська, пише Асоціація.

Потім фейковий «голова Криму» навіть розмістив відео із п’яним російським вояком на паркані.

Така раптова «зміна вектору» від окупантів не має жодного відношення до бажання «встановити істину», справа у тому, що один із справжніх учасників бійки виявився сином особисто наближеної до Аксьонова особи, з яким той має тривалі комерційні та корупційні мільйонні контакти ще з часів бандитського угрупування «Сейлем», інформує Асоціація.

Читайте також: У Криму окупаційні медіа використовуються як окремий фронт війни проти України – Ташева

Фактично «бійкою в Судаку» скористалося зацікавлене угрупування російських спецслужб, які одразу зрозуміли «токсичність» ситуації особисто для Аксьонова, «розкрутили» ситуацію через кишенькових «блогерів» та потім поставили фейкового «голову Криму», якій «додумався» зробити гучні заяви, перед «непростою дилемою».

У цьому інциденті примітними є як готовність російської пропаганди до масової антитатарської істерії, так і раптова «зміна вектору» в ситуації, коли вона стала небезпечною для ключових кримських колаборантів.

Як повідомлялося, невідомі побили у місті Судак на південному сході окупованого Криму російського військовослужбовця за одяг із літерою Z.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-