У Криму «денацифікували» російського військового за одяг з літерою Z

У Криму «денацифікували» російського військового за одяг з літерою Z

Укрінформ
Невідомі побили у місті Судак на південному сході окупованого Криму російського військовослужбовця за одяг із літерою Z.

Про це заявив представник окупантів, так званий «радник голови Криму з інформаційної політики» Олег Крючков у коментарі для "змі" країни-окупанта, передає Укрінформ.

«Невідомі у Судаку побили військовослужбовця, контрактника. Приводом для нападу став його одяг із символами Z», — заявив він.

Читайте також: Жителя Євпаторії затримали через «заклики до розправи над військовими рф» - ЗМІ

За його словами, на російського військового, який проходив лікування в місцевому санаторії, напали в районі набережної, нападників нібито було троє.

«Хлопець написав заяву до поліції. Цим вже займається МВС. Нападників розшукують. Реакція буде дуже жорсткою», — сказав Крючков.

Читайте також: В окупованому Криму знесуть СТО, на якій відмовилися обслуговувати КамАЗ із літерою Z - ЗМІ

Як раніше повідомляло агентство, у тимчасово окупованому Криму діє рух опору окупантам під назвою «Жовта стрічка». Активісти розклеюють листівки з фотографіями масового протесту кримчан 26 лютого 2014 року та написами «Крим – Україна. Не тільки з 1954, а завжди!», «Крим – це Україна. Ми повертаємось!» і «Час спротиву! Час боротися! Час додому».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-