Зеленський: Усі гілки влади мають конкретні завдання для активного руху України до ЄС

Зеленський: Усі гілки влади мають конкретні завдання для активного руху України до ЄС

Оновлено
Укрінформ
Для всіх гілок влади визначені конкретні завдання, які допоможуть активно рухатись до членства в Євросоюзі.

Як передає Укрінформ, про це написав Президент Володимир Зеленський у Фейсбуці за підсумками наради щодо підготовки України до майбутнього членства у ЄС.

"Готуємося до майбутнього членства в ЄС. Визначили конкретні завдання для всіх гілок влади, які допоможуть оперативно рухатися до нашої мети. Працюємо далі. Не зупиняємось", - написав Зеленський.

Читайте також: Україна у статусі кандидата в ЄС зосередиться на виконанні семи рекомендацій Єврокомісії

У нараді взяли участь керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак і його заступники, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, народні депутати та урядовці, керівники правоохоронних і судових органів влади.

У свою чергу Шмигаль доповів, що триває виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. За його словами, статус кандидата дає Україні змогу розпочинати секторальні перемовини.

Президент також обговорив з учасниками наради законопроєкти для європейської та євроатлантичної інтеграції України, визначені як пріоритетні на 2022 рік.

Читайте також: Шлях до ЄС: перші кроки України сприйняли позитивно, попереду наступний етап - переговори

Як повідомлялося, глави держав та урядів Європейського Союзу у четвер ухвалили рішення щодо надання Україні статусу країни-кандидата на входження до ЄС.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-