В Україні оголосили конкурс аматорського відео «Мій Крим»

В Україні оголосили конкурс аматорського відео «Мій Крим»

Укрінформ
Кримськотатарський ресурсний центр оголосив про початок конкурсу аматорського відео «Мій Крим»

Про це повідомляється на сторінці КРЦ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Метою конкурсу заявлено сприяння підтриманню морального духу, стійкості та єдності українського суспільства у боротьбі за відновлення територіальної цілісності України, виявлення солідарності з кримськотатарським народом, підтримка актуальності питання деокупації Криму в інформаційному просторі України.

Для участі у конкурсі потрібно зняти відео, в якому через призму власних переживань автора, образів, емоцій передати атмосферу, дух, традиції, культуру, особливості Криму та його значення для автора і українського суспільства.

Прийом відеоробіт триватиме до 1 серпня, а вже наступного дня, 2 серпня, всі роботи будуть опубліковані на сторінці інформаційної кампанії #LIBERATECRIMEA у Фейсбуці, де до 16 серпня триватиме відкрите голосування.

Перемогу здобудуть ті учасники, під відео яких буде найбільше лайків.

Загалом буде 10 призових місць. "Найкреативніші учасники отримають гарантовані призи: мобільний телефон, блютуз-навушники, трипод для селфі UFT з LED-кільцем, а також футболки із візуальною продукцією КРЦ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У соцмережах стартує флешмоб до Дня кримськотатарського прапора

Результати відеоконкурсу будуть оголошенні 17 серпня на сторінці КРЦ у Фейсбуці, а нагородження призерів відбудеться 29 серпня на пресконференції у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, Кримськотатарський ресурсний центр запускає флешмоб під назвою «Два прапори – одна перемога» - у соцмережах ширитимуть плакати, що були підготовлені у межах інформаційної кампанії до Дня кримськотатарського прапора.

Фото: zoom.cnews.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-