У соцмережах стартує флешмоб до Дня кримськотатарського прапора

У соцмережах стартує флешмоб до Дня кримськотатарського прапора

Укрінформ
Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ) запускає флешмоб під назвою «Два прапори – одна перемога» - у соцмережах ширитимуть плакати, що були підготовлені у рамках інформаційної кампанії до Дня кримськотатарського прапора.

Як передає Укрінформ, про це на пресконференції на тему «Два прапори - єдина країна», присвяченій Дню кримськотатарського прапора, в Медіацентрі Україна – Укрінформ заявив голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

«З сьогоднішнього дня ми розпочинаємо шторм: Твітер – шторм, Фейсбук -шторм, Інстаграм-шторм», - зазначив Барієв.

У соцмережах ширитимуть плакати, що були підготовлені у рамках інформаційної кампанії #LIBERATECRIMEA. За словами менеджерки із комунікації КРЦ Тетяни Подворняк, плакати будуть розміщені на ресурсах Центру. Вона закликала українців ширити один з плакатів на власних сторінках у соцмережах, аби показати світу, що ми продовжуємо свою боротьбу разом. Подворняк також зазначила, що ці плакати з’являться на вулицях міст.

Барієв повідомив, що плакати підготовлені українською, англійською, кримськотатарською, турецькою мовами. За його словами, велика кількість активістів працює над ідеями плакатів, а свій професійний вигляд вони набувають завдяки художнику Андрію Єрмоленку.

Художник, своєю чергою, підкреслив, що для нього кримськотатарський прапор є одним з символів боротьби за Незалежність України, символ нескореності двох народів, українці та кримські татари йдуть поруч у своїй трагедіях, у своїх перемогах.

Читайте також: Українцям пропонують перевірити свої знання про кримськотатарський прапор

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапора.

Військовослужбовців ЗСУ, кримських татар і тих, хто з Криму, закликають долучитися до флешмобу з нагоди Дня кримськотатарського прапора, так само кримськотатарський прапор підніматимуть по всій Україні і за кордоном.

У тимчасово окупованому Криму активістам вручили понад 50 попереджень про кримінальну відповідальність за проведення заходів, присвячених Дню кримськотатарського прапора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-