Українцям пропонують перевірити свої знання про кримськотатарський прапор

Українцям пропонують перевірити свої знання про кримськотатарський прапор

Укрінформ
Українці можуть перевірити свої знання про кримськотатарський прапор, пройшовши тест, розроблений у рамках інформаційної кампанії #LIBERATECRIMEA.

Як передає Укрінформ, про це в Медіацентрі Україна – Укрінформ на пресконференції на тему «Два прапори - єдина країна», присвяченій Дню кримськотатарського прапора, заявив голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

«Ми закликаємо всіх пройти тест, тому що таким чином ви більше дізнаєтеся про історію кримськотатарського прапора», - зазначив Барієв.

За словами менеджерки із комунікації КРЦ Тетяни Подворняк, у тесті «Що ти знаєш про День кримськотатарського прапора?» пропонується відповісти на 10 запитань. Детально проаналізувавши відповіді людей, які вже пройшли тест, експерти виявили рівень поінформованості українського суспільства щодо цієї теми. У День кримськотатарського прапора, 26 червня, оприлюднять інфографіку, підготовлену з огляду на ті відповіді, які вже були отримані, зазначила вона.

Читайте також: росіяни не вивчили історію: кримські татари завжди повертаються додому – Сеітаблаєв

«Ми пропонуємо тест використовувати у школах – відповідний лист надіслали в Міністерство освіти і науки», - зазначила Подворняк.

Вона підкреслила, що важливо, аби українці знали історію корінного народу України.

Як повідомляв Укрінформ, для українців підготували тест «Що ти знаєш про День кримськотатарського прапора?».

26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапора.

Читайте також: Бійців ЗСУ закликають долучитися до флешмобу з нагоди Дня кримськотатарського прапора

У тимчасово окупованому Криму активістам вручили понад 50 попереджень про кримінальну відповідальність за проведення заходів, присвячених Дню кримськотатарського прапора.

Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ) запускає флешмоб під назвою «Два прапори – одна перемога» - у соцмережах ширитимуть плакати, що були підготовлені у рамках інформаційної кампанії до Дня кримськотатарського прапора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-