Окупанти запровадили у Криму високий рівень «терористичної небезпеки»

Окупанти запровадили у Криму високий рівень «терористичної небезпеки»

Укрінформ
На території окремих регіонів на півночі окупованого Криму запровадили так званий високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, повідомляє Укрінформ.

"Прийнято рішення про введення з 20 години 00 хвилин 11 квітня 2022 року на території міських округів Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, Джанкойського, Красноперекопського та Ленінського районів Республіки Крим високого ("жовтого") рівня терористичної небезпеки", - цитує ЦЖР так званого "главу" Криму Сергія Аксьонова.

Зазначається, що запровадження цього заходу має профілактичний характер.

Читайте також: На Харківщині від російських обстрілів загинули восьмеро людей, у тому числі дитина

За інформацією ЦЖР, у Росії є три рівні терористичної загрози: підвищений - синій, високий - жовтий і критичний - червоний. При високому рівні загрози рекомендується уникати місць масового перебування людей, мати при собі документи, що засвідчують особу, намагатися не брати з собою великі сумки, рюкзаки, валізи, а також мати план дій на випадок НС.

За даними Генштабу ЗСУ, серед особового складу окупаційних підрозділів у тимчасово окупованому Криму поширюється інформація, що Збройні сили України планують контрнаступ у Херсонській області з можливим заходом на Кримський півострів.

24 лютого президент росії путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. У країні введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-