На Харківщині від російських обстрілів загинули восьмеро людей, у тому числі дитина

На Харківщині від російських обстрілів загинули восьмеро людей, у тому числі дитина

Укрінформ
У Харківській області унаслідок обстрілів з боку російських військовослужбовців загинуло 8 людей, в тому числі одна дитина. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграм повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

«Наші ЗСУ міцно тримають оборонні позиції Харкова та області. Тому російський ворог від свого безсилля продовжує «воювати» з мирним населенням. Унаслідок денних атак по місту та області, на жаль, є 8 загиблих, в тому числі дитина 13 років. Поранених - 19, серед них двоє дітей 4 та 9 років», - зазначив він. 

Синєгубов так зауважив, що зафіксовано використання ворогом мін відкладеної дії. Вони спрацьовують лише тоді, коли їх зачепить людина, або спрацює якийсь інший фактор руху. 

Читайте також: У Харкові війська рф пошкодили понад 1,6 тисячі багатоповерхівок

Наразі частину з них рятувальникам вже вдалось ліквідувати, але їх продовжують знаходити на дахах, на горищах і навіть на дитячих майданчиках. Ворог розкидав їх містом близько 1:30 ночі. 

«Вкотре закликаємо містян бути вкрай обережними, не підходити до об’єктів та при виявленні одразу телефонувати 101», - наголосив Синєгубов. 

Як повідомлялось, у Харківській області, де частина території є тимчасово окупованою і тривають бої, зруйновано або знищено понад 800 км доріг державного значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-