У Харкові війська рф пошкодили понад 1,6 тисячі багатоповерхівок

У Харкові війська рф пошкодили понад 1,6 тисячі багатоповерхівок

Укрінформ
У Харкові внаслідок дій рф зруйновано чи пошкоджено вже понад 1 600 багатоповерхових житлових будинків.

Як передає Укрінформ, про це мер Харкова Ігор Терехов сказав у інтерв’ю CNN, повідомила пресслужба Харківської міської ради.

«Агресор продовжує бомбардувати житлові райони Харкова. 1 617 багатоповерхових житлових будинків зруйновано з початку війни», - сказав Терехов.

За його словами, обстріли тривали і в ці суботу та неділю. Наприкінці недільного дня ворог застосував крилаті ракети. Міський голова зазначив, що страждають люди – є загиблі, постраждалі, руйнується інфраструктура Харкова.

Терехов підкреслив, що українські військові тримають оборону міста, завдяки їхнім героїчним зусиллям і допомозі західних партнерів, у тому числі Великої Британії, яка постачає зброю, ЗСУ має можливість ефективно боротися.

За його словами, попри війну, багато людей не хочуть залишати рідне місто, хоч мають можливість евакуюватися.

Також Терехов заявив, що від союзників Україні потрібне озброєння та політична підтримка. Крім того, зайвою не буде і гуманітарна допомога – продукти, медикаменти та предмети першої потреби отримуються, але їх постійно роздають людям.

Як повідомлялося, 11 квітня міни уповільненої дії, закинуті рашистами, фіксуються в кількох районах Харкова, зокрема, Індустріальному, Київському, Немишлянському.

Раніше росія почала скидати на Харків бомби на парашутах.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-